Voor kinderen EN ouders super leuk!

Vier je kinderfeestje

Glow Mini-Golf Kinderfeestje

Glow Mini-Golf Haarlem is ook voor kinderen een heerlijk spel om te spelen. De indrukwekkende wereld van de midgetgolf en de muziek zijn al een belevenis op zich. Met alle 12 holes hebben we rekening gehouden dat dit ook goed te spelen is voor kinderen.

Voor kinderfeestjes zijn er bij Glow Mini-Golf Haarlem allerlei mogelijkheden waaronder een Glow in the Dark golf kinderfeestje, al dan niet gecombineerd met Jumpen. Bij een kinderfeestje hoort ook lekkers: een gereserveerde tafel, onbeperkt limonade, een zakje chips en een cadeau t.w.v. €11,-. Papa en mama of opa en oma mogen vanzelfsprekend ook mee.

Extreme Sports Biking
Snowboarding
Mini-Golf en Jump Arrangementen

Bij Glow Mini-Golf Haarlem kan je het kinderfeestje prima combineren met Jumpen bij Street Jump Haarlem. Beide activiteiten bevinden zich in dezelfde ruimte. Naast twee te gekke activiteiten krijg je een mooie korting. Kies bijvoorbeeld voor minigolf EN 1 uur jumpen. Zo geniet je van meerdere bijzondere activiteiten en belevenissen. Alle arrangementen zijn uit te breiden met friet, snack, cupcakes en of taart.

Kies je arrangement

Feestjes & Arrangementen