Kom jij een balletje slaan?

12 Glow in the Dark Mini-Golf holes voor puur plezier

Interactief & Spectaculairr MidgetGolf

Glow Mini-Golf Haarlem maakt van midgetgolf een geheel nieuwe ervaring. Speel het bekende spel midgetgolf maar dan in een magische omgeving, vol verrassingen en obstakels.

Speel op één van de glow in the dark minigolfbanen of probeer je vrienden te verslaan op de interactieve banen. Kom met je gezin, vrienden, familie of speel een rondje met je collega’s. Midgetgolf is nog nooit zo spectaculair geweest.

Extreme Sports Biking

Veel gestelde vragen (FAQ)

Glow Mini-Golf Haarlem bevindt zich in het pand van Street Jump Haarlem. De ballen en scorekaart kun je kopen bij de kassa van Street Jump Haarlem

Jazeker, onze banen zijn leuk voor jong & oud. Echter, op drukke dagen en tijden zullen er wel meer kinderen en gezinnen zijn.

De drukke tijden met kinderen en gezinnen zijn doorgaans op woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdag overdag en zondag overdag. Buiten deze tijden om is het rustiger.

Er kunnen maximaal 20 personen te gelijk spelen op het Glow Mini-Golf parcours. Het kan zijn dat je bij een hole even moet wachten. Tip: Sla deze hole over en speel deze later.

Een rondje duurt ongeveer 40 minuten. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en of je ervaring hebt met mini-golf.

Hoe werkt de Glow Mini-Golf

Voor aanvang krijg je alles wat je nodig hebt: een bal, een golfstick en natuurlijk pen en papier om de score bij te houden. Vervolgens stap je een magisch decor binnen en speel je een rondje midgetgolf in een waanzinnige omgeving.

Bij elke hole noteer je het aantal slagen dat iemand nodig had om de hole te voltooien. Heb jij aan het einde van de Glow Mini-Golf in totaal de minste slagen? Dan ben jij de WINNAAR!!

Een rondje duurt ongeveer  40 minuten. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en of je ervaring hebt met midgetgolf. Elke 10 minuten kan er een groep beginnen.

Snowboarding